Ik ben altijd bereikbaar voor een goed verhaal.

Misschien kan ik jullie met een casus helpen.

Is een spel net zo goed in het transformeren van gedrag als het is in het bieden van plezier en sociale interactie?

Ja! – Ik geloof dat een serious game een team kan activeren, motiveren, samenwerking kan versterken en inzicht kan vergroten.

De eerste stap is een:

Of neem direct contact op via:

+31 6 423 76 117 info@preludens.nl

MicroGame Stories

MicroGame Stories - The future in online learning
MicroGame Stories - The future in online learning
MicroGame Stories - The future in online learning
MicroGame Stories - The future in online learning
MicroGame Stories - The future in online learning
MicroGame Stories - The future in online learning

Verhalen transformeren naar kennis.

Welkom in de wereld van MicroGame Story’s, waar we online trainingen transformeren door de kracht van verhalen en spel.

Een wereld waarin de training meer gericht is op het creatief oplossen van een probleem, dan op het uitdragen van leerstof.

Elk element van MicroGame Story’s is ontworpen om kennis op een actieve manier over te dragen en de immersie te versterken.

Of je nu de vaardigheden van je team wilt verbeteren of op zoek bent naar een manier om nieuwe informatie effectief over te dragen, MicroGame Story’s biedt een unieke, interactieve leerervaring die resultaten levert.

MicroGame Stories

Verhalen ontmoeten spel.

Bij MicroGame Story’s geloof ik sterk in de transformerende kracht van verhalen. Een tijdloze techniek die van oudsher wordt gebruikt om kennis over te dragen.

Elk verhaal, vormgegeven in een interactieve stripvorm, is een uniek online leertraject dat de structuur van de hero’s journey volgt.

De verhalen zijn opgedeeld in hoofdstukken, waarbij elk hoofdstuk gericht is op het overbrengen van één specifiek leerdoel.

Om de speler actief te betrekken en uit te dagen, zetten we MicroGames in. Dit zijn korte, krachtige serious games die binnen een kwartier één leerdoel overbrengen.

Door spelers uit te dagen en verleiden om te herhalen, wordt de kennis niet alleen overgedragen, maar ook effectief verankerd.

Culture arises and unfolds in and as play... culture itself bears the character of play.

Worstelt uw team met het vasthouden van belangrijke kennis na traditionele trainingsessies?
MicroGame Stories maakt gebruik van de kracht van storytelling en interactieve gameplay om leerervaringen te creëren die niet alleen boeiend zijn maar ook de retentie verbeteren. Door kennis in de vorm van een verhaal te presenteren dat deelnemers doorlopen via interactieve uitdagingen, blijft de geleerde stof beter hangen.

Leren en veranderen met MicroGame Story’s.

MicroGame Story’s benut de kracht van storytelling om veelvoorkomende uitdagingen in e-learning aan te pakken. We verweven leerinhoud naadloos in boeiende verhalen, waardoor gebruikers niet slechts toeschouwers blijven, maar actieve deelnemers worden in hun eigen leeravontuur.

Dit proces stimuleert hun actieve houding en intrinsieke motivatie.

Gebruikers ervaren hoe de opgedane kennis direct toegepast kan worden in hun dagelijkse werkzaamheden, wat elke leerervaring niet alleen relevant, maar ook impactvol maakt.

Versterken van Immersie door Storytelling:

Elk leertraject bij MicroGame Story’s begint met een boeiende verhaallijn, ontworpen om de immersie te vergroten. Door deelnemers te betrekken bij een meeslepend verhaal, stimuleren we niet alleen hun aandacht en interesse, maar ook hun emotionele verbinding met het leerproces.

Activering door MicroGames:

MicroGames zijn specifiek ontworpen om spelers te activeren, uit te dagen en essentiële concepten te herhalen. Deze interactieve games stimuleren kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden, wat essentieel is voor diepgaand leren en duurzame kennisontwikkeling.

Verbinden van Leerstof met de Werkelijkheid:

We zorgen ervoor dat alle leerstof direct verbonden is met realistische, praktische scenario’s. Dit helpt spelers om de opgedane kennis sneller en effectiever toe te passen op de werkvloer, waardoor het leren relevanter en impactvoller wordt.

Inzicht in Prestaties en Ontwikkeling

MicroGame Story’s biedt uitgebreide tracking voor gebruik, voortgang en scores. Dit transparante overzicht stelt zowel trainers als spelers in staat om de ontwikkeling te volgen en te zien hoe elke speler vordert, wat bijdraagt aan een gepersonaliseerde en adaptieve leerervaring.

Vindt u het een uitdaging om theoretische kennis om te zetten in praktische vaardigheden binnen uw organisatie?

MicroGame story’s brugt deze kloof door theorie te integreren in real-life scenario's binnen onze games. Elk hoofdstuk is ontworpen om specifieke leerdoelen te koppelen aan praktische toepassingen, waardoor deelnemers onmiddellijk zien hoe wat ze leren van invloed is op hun werkzaamheden.
Complexity of serious gaming should not restrict impact.

Gebruik game design voor het ontwerpen van oplossingen. Play triggert een verandering in gedrag en dat is cruciaal voor elke succesvolle transitie. Game thinking is ideaal voor organisaties die hun transformaties beter willen afstemmen op de menselijke maat en daarbij

Lees verder »