[vc_row css=”.vc_custom_1663669369524{padding-top: 35px !important;padding-bottom: 35px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8506″ img_size=”large” css=”.vc_custom_1663669793450{padding-top: 10px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mijn doel is om serious gaming toegankelijker te maken en daarom ben ik bezig met het ontwikkelen van een serious-game-brainstorm-kaart-set (gave titel volgt nog….). De gedachte is, dat je daarmee een breder inzicht krijgt in de verschillende karakters van serious gaming.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1663669477728{padding-bottom: 35px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Wie zou deze brainstorm tool met mij willen testen? De “proof is in the pudding” toch?

Het geeft mij de kans om het concept te testen en het geeft jullie de kans om meer te leren over de techniek van serious gaming. Misschien kan ik je nog verbazen over alle mogelijkheden.

Het mooiste is als je een (mogelijke) casus hebt, maar zonder casus is ook prima. Dan kunnen we vast wel iets verzinnen.

De sessie duurt een uur en ik kom graag jullie kant op. Daarbij zal ik wat lekkers meenemen voor bij de koffie 😊

Voor veel organisaties is het nog niet duidelijk, op welk moment serious games ingezet kunnen worden. De drempel is veel lager dan je denkt! Bijvoorbeeld: Bij een eenmalige workshop met 10 deelnemers, kun je al serious gaming – betaalbaar! – inzetten.

Contact kan via mijn contactpagina of stuur een email naar daan@preludens.nl

Bedankt!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]