[vc_row css=”.vc_custom_1662544253998{padding-top: 35px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”8422″ img_size=”150×150″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

En hier is het …. mijn website is eindelijk live. Ik ben een tijd geleden gestart met Preludens, maar ik had nog tijd nodig om mijn gedachten te organiseren en mijn benadering naar Serious Gaming op te schrijven. Geen gemakkelijke opgave, want er is zoveel te vertellen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1662545061301{padding-top: 35px !important;padding-bottom: 15px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1662544449985{padding-right: 10px !important;}”]

De afgelopen maanden heb ik veel nagedacht over serious game design en hoe ik meer waarde aan het vak kan toevoegen. Ik heb me gerealiseerd dat ik een brug kan slaan tussen de klant en de gamebouwers. Ik wil de klant begeleiden bij hun voorbereiding, onderzoek en ontwerp. Daarnaast wil ik gamebouwers helpen met een duidelijke blauwdruk en ondersteuning bij het testen.

Ik ontwerp nu al meer dan 15 jaar games, maar ik ben nog nooit zo dicht bij de klant geweest.

En dat bevalt me enorm.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1662545408248{padding-left: 10px !important;}”]

Ik heb een paar projecten gedaan om mijn theorie te testen, maar ik sta te popelen om mijn methoden te verbeteren. Ik heb nog veel te leren en ik ben klaar om de volgende stap te zetten. Laat het me weten als je twijfelt over serious games. Ik help graag met een korte brainstorm.

Als kleine bonus deel ik graag mijn nieuwe doel. Ik moet toegeven dat het pas gisteren in mijn hoofd opkwam, dus ik moet het op de website schrijven, beschouw het maar als een kleine sneak peek.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1662545056152{padding-top: 15px !important;background-color: #e7e0da !important;}”][vc_column][qodef_section_title type=”standard” position=”” title_tag=”h3″ disable_break_words=”no” title=”Mijn doel is om serious gaming – in twee stappen – dichter bij de klant te brengen.” title_color=”#eda70e”][vc_column_text css=”.vc_custom_1662545426805{padding-top: 15px !important;}”]

Mijn focus gaat uit naar teams die nog twijfelen over het gebruik van serious games.
Vaak hoor ik vragen over de uitkomst van een serious game-sessie, wat de impact en/of effecten zijn. Ook de complexiteit van de ontwikkeling en de hoge druk op interne middelen zorgen ervoor dat serious games niet altijd worden overwogen.

Dit kan in twee eenvoudige stappen worden opgelost:

1) Verbeterde begeleiding en voorbereiding vooraf, mogelijk met een game-design. Lage impact, maar een glimp van de mogelijkheden.

2) Een serieus kaartspel over de leerdoelen en het activeren van de doelgroep. Lage productie-impact, maar een eerste verkenning van de gewenste transformatie.

 

Met Preludens kan ik me eindelijk focussen op mijn passie. Ik ben erg benieuwd om van je te horen. Neem contact met mij op als je vragen of mogelijkheden hebt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1662545071899{padding-bottom: 35px !important;background-color: #e7e0da !important;}”][vc_column width=”1/2″][qodef_button type=”outline” size=”medium” text=”Neem contact op” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” link=”https://preludens.nl/contact/” color=”#eda70e” hover_background_color=”#eda70e” border_color=”#eda70e” hover_border_color=”#eda70e”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][qodef_button type=”outline” size=”medium” text=”Start met een brainstorm” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” link=”https://preludens.nl/brainstorm/” color=”#eda70e” hover_background_color=”#eda70e” border_color=”#eda70e” hover_border_color=”#eda70e”][/vc_column][/vc_row]